Alle nieuwsberichten

Kom je ook naar het CX Trendevent tijdens Open Varen?

Open Varen 20 juni


Wat zijn de trends in klantinteractie? Waar gaan we heen met Customer Excellence? 

Op 20 juni 2019 organiseert Stichting KIRC het CX Trendevent in combinatie met Open Varen. Tijdens het event worden de tien trends in klantinteractie voor de komende jaren gepresenteerd. Leer van interessante praktijkcases en ga in gesprek met branchegenoten tijdens een ontspannende vaartocht of onder het genot van een hapje en een drankje.

613289f1 5fd8 4e3f a43d 0dee1307768b

 

Presentaties van Kruidvat, ICI PARIS, Kees Smit Tuinmeubelen, PvKO en vele anderen
Het programma is zo samengesteld dat jij als klantcontactprofessional inhoud en ontspanning kunt combineren. Vaar je mee? Kies dan voor de ochtendsessie en stap daarna aan boord van één van de boten. Vaar je niet mee, maar wil je wel graag de trends weten en deelnemen aan de workshops? Kom dan naar de middagsessie en sluit daarna gezellig aan voor een hapje en drankje.

 

AANMELDEN1

 

Search

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wij gebruiken de gegevens die u op dit formulier verstrekt om u te informeren via onze e-mail nieuwsbrief. Hiermee brengen we u op de hoogte van evenementen en interessante nieuwsfeiten uit de branche.

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via marketing@frontline.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw privacy. Door op aanmelden te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

* verplicht veld