Alle nieuwsberichten

€1200 voor Kika én tevreden klanten

Frontline doneert Kika stichting kinderen kankervrij

Vandaag maken wij met TROTS € 1.200 over naar de Stichting Kinderen Kankervrij, beter bekend als Kika. We hechten waarde aan de mening van onze klanten en daarom stuurden wij ons jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek. Voor iedere klant die dit invulde, doneerden wij € 25. Op die manier dragen we bij aan het goede doel én verbeteren we tegelijkertijd onze dienstverlening. Win-win situatie toch?  


De uitkomsten
De kwaliteit van onze dienstverlening, het meedenken en onze kennis en kunde worden hoog gewaardeerd. De veranderingen in de klantcontact branche gaan snel. Onze klanten verwachten daarom een nog meer pro actieve houding en zien hier voor ons de rol om mee te helpen (sneller) te innoveren.  

Ook vroegen wij naar de uitdagingen die komende jaren op hen afkomen. Daar zien we vooral dat een echt omnichannel contact center nog steeds de grote wens is bij veel organisaties. Ook de integratie van nieuwe kanalen en de koppeling van (nieuwe) systemen met het communicatieplatform wordt als uitdaging gezien.

De komende periode gaan we aan de slag met ons verbeterplan en merken onze klanten dat wij de dienstverlening verder aan het optimaliseren zijn.     

 

De Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) werft fondsen voor onderzoek naar kinderkanker. Het doel is de genezingskans te vergroten. Steun jij hen ook?

Search

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wij gebruiken de gegevens die u op dit formulier verstrekt om u te informeren via onze e-mail nieuwsbrief. Hiermee brengen we u op de hoogte van evenementen en interessante nieuwsfeiten uit de branche.

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via marketing@frontline.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw privacy. Door op aanmelden te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

* verplicht veld