Alle nieuwsberichten

Wij hebben de Genesys Gold Partner Award!

Genesys gold partner award

Genesys, wereldwijd leider in omnichannel customer experience en contact center oplossingen, heeft ons voor het tweede jaar op rij de status van Gold Partner toegekend. Tijdens een bezoek aan het hoofdkwartier van Genesys in San Francisco, werd de award aan Hans Reuver uitgereikt. En daar zijn we trots op!


Als één van de 35 Gold Partners wereldwijd, voldoen wij aan de eisen die door Genesys gesteld worden:
We voldoen volledig aan de training- en certificeringseisen van het complete portfolio
We hebben een volledig ingerichte demonstratie-omgeving
En we hebben een volledig ingerichte en opgeleide serviceorganisatie, die 24x7 beschikbaar is


Roger Beckand Verwee, senior account executive channels Benelux van Genesys: “Onze partner community is voor ons ontzettend belangrijk. Gold Partner is de hoogst haalbare status. Hierbij stellen we hoge eisen aan partners. Frontline past goed bij Genesys door hun kennis, ervaring en innovatief vermogen. Daarbij streven we hetzelfde doel na: onze gezamenlijke klanten de beste customer experiences leveren. Een terechte award dus!”

Search

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wij gebruiken de gegevens die u op dit formulier verstrekt om u te informeren via onze e-mail nieuwsbrief. Hiermee brengen we u op de hoogte van evenementen en interessante nieuwsfeiten uit de branche.

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via marketing@frontline.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw privacy. Door op aanmelden te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

* verplicht veld