Alle nieuwsberichten

Het Benchmarkplein: Succes behalen met je jaarplan

Voor boven nieuwsberichten Frontline

Ben je klaar voor 2019?!

Je jaarplan staat in de steigers, de medewerkers zijn beoordeeld, beloond en we gaan straks een fijne tijd in met de feestdagen. In januari ga je er weer helemaal tegenaan met het nieuwe jaarplan 2019!

Realitycheck! Je jaarplan is gedoemd te mislukken…De werkelijkheid leert dat 99% van de organisaties hun jaarplan niet halen – en dat wel beloofd hebben aan hun directie….zij zijn gedurende het jaar druk bezig om zaken goed te praten, bij te sturen, uit te zoeken etc. Vermoeiend nietwaar?

Hoe slagen managers er nu in, om het jaarplan te halen? En succesvol te worden afgerekend op de jaardoelen, tussentijdse metingen tegen die doelen en de eigen beoordeling? In het event “KIRC Benchmarkplein”, op 13 december a.s., kom je op een leuke, informele, snelle en spontane manier in contact met vakgenoten en experts. Je kunt rechtstreeks putten uit de kennis van KIRC en van haar sponsoren. Een wereld aan informatie, gewoon voor het grijpen!

 

Een schat aan informatie

KIRC bestaat al 7 jaar en doet maandelijks onderzoek. Dat is een schat aan informatie! Wat denk je ervan om in één middag deze schat te gaan gebruiken voor je eigen doelen: jouw jaarplan 2019? Zoek je benchmarkinformatie – wij vinden het vast in onze databases! We hebben meer dan 1000 vragen gesteld in de afgelopen jaren over allerlei kenmerken van klantcontact aan meer dan 1000 respondenten. En ook de sponsoren onderzoeken veel. Denk aan de superinteressante onderzoeken van bv Verint, Dimension Data, Teleperformance, KSF, KCM en anderen over klantcontact. En met de informatie die KIRC heeft verzameld in de afgelopen jaren, nemen de mogelijkheden voor het afleiden van inzichten enorm toe. Op het KIRC Benchmarkplein profiteer je van al deze inzichten om beter te kunnen werken, de markt beter te kunnen bedienen, performance uit te breiden en de risico's te verminderen.

 

Kom halen en brengen! 

Tijdens het KIRC Benchmarkplein event delen wij alle informatie die we hebben. Dat gaat als volgt: je vraagt (beveiligd) wat je wilt weten, en wij zoeken het op! Maak gebruik van alle informatie die er is in Nederland, in één middag! Het grootste, persoonlijke kennisdelingsevent in klantinteractie in Nederland. Ook bespreken we tips en tools om je tijd, energie en moeite zo te richten dat je jouw 2019 doelen kunt doorlichten, nog meer kunt focussen op wat ertoe doet en de dingen ook echt kan bereiken die je wil bereiken.

 

Informatie vinden en succes behalen met uw jaarplan 2019? Het Benchmarkplein helpt u om structuur in ongestructureerde informatie te krijgen.

Laat ons weten als je interesse hebt via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Search

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wij gebruiken de gegevens die u op dit formulier verstrekt om u te informeren via onze e-mail nieuwsbrief. Hiermee brengen we u op de hoogte van evenementen en interessante nieuwsfeiten uit de branche.

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via marketing@frontline.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw privacy. Door op aanmelden te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

* verplicht veld