Alle nieuwsberichten

Welkom Hermina!

Welkom Hermina Cosic

Per 1 september is Hermina Cosic bij ons gestart als Technisch Consultant. Hermina is al vele jaren bekend met het Genesys portfolio.
Ze heeft een sterke focus op haar klanten. Het is dan ook haar passie om samen met collega’s de klanten te ondersteunen bij het slimmer en beter gebruiken van de technische oplossingen om zo hun business te verbeteren.


Veel plezier Hermina!

Search

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wij gebruiken de gegevens die u op dit formulier verstrekt om u te informeren via onze e-mail nieuwsbrief. Hiermee brengen we u op de hoogte van evenementen en interessante nieuwsfeiten uit de branche.

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via marketing@frontline.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw privacy. Door op aanmelden te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

* verplicht veld