Alle nieuwsberichten

Welkom Michelle!

Welkom Michelle

Ons team is weer uitgebreid:

Wij verwelkom Michelle Sluijs die gaat werken op onze Servicedesk. Ze is al langere tijd bekend met de contact center branche en heeft ook een ruime ervaring met de oplossingen van Genesys. 
Samen met de andere collega’s op de Servicedesk zorgt zij ervoor dat u als klant snel te woord wordt gestaan en nog belangrijker: naar tevredenheid geholpen wordt.


Namens het hele team van Frontline wensen wij Michelle veel plezier en succes!

 

Search

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wij gebruiken de gegevens die u op dit formulier verstrekt om u te informeren via onze e-mail nieuwsbrief. Hiermee brengen we u op de hoogte van evenementen en interessante nieuwsfeiten uit de branche.

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via marketing@frontline.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw privacy. Door op aanmelden te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

* verplicht veld