Alle nieuwsberichten

Vult u het mee in: Wat zijn de trends in Customer Service?

Trend en Benchmark onderzoek

 

Beste klantcontactprofessional,

De nieuwe vragenlijst van de STRATEGIC DECISIONS MONITOR staat online! 

 

Trends in Customer Service

Het is weer tijd voor het jaarlijkse trendonderzoek van de stichting KIRC. Ieder jaar verzamelen zij wereldwijd de meest interessante trends in klantinteractie. Dat doen ze nu zo’n 5 jaar. Wij zijn benieuwd in hoeverre uw organisatie op deze trends inspeelt. Bent u ermee aan de slag? Of laat u bepaalde zaken bewust liggen, die niet bij u passen?In de Strategic Decisions Monitor van deze maand gaan we dieper op deze materie in. Vul alstublieft de korte vragenlijst in en deel uw kennis met sectorgenoten. Als dank voor uw deelname krijgt u van ons de resultaten kosteloos toegestuurd via een PDF. Uw antwoorden worden uiteraard anoniem verwerkt. Wij stellen aan het einde wel een aantal vragen over uw functie, om zodoende de antwoorden te kunnen relateren aan bv grootte van een contact center.

U kunt de vragenlijst invullen via onderstaande link 

Wij nodigen u graag uit om actief deel te nemen aan dit onderzoek. Dat wordt zeer gewaardeerd. U kunt hiervoor de link gebruiken: SDM maart 2018

Het Rapport van het vorige onderzoek: KIRC doet elke maand een onderzoek

Het vorige onderzoek ging over krapte op de arbeidsmarkt. Voor meer informatie over de Strategic Decisions Monitor kunt u hier terecht. Wij kijken uit naar uw bijdrage!

 

Alvast hartelijk dank.

 

Search

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wij gebruiken de gegevens die u op dit formulier verstrekt om u te informeren via onze e-mail nieuwsbrief. Hiermee brengen we u op de hoogte van evenementen en interessante nieuwsfeiten uit de branche.

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via marketing@frontline.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw privacy. Door op aanmelden te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

* verplicht veld