Alle nieuwsberichten

Collega Albert-Jan stelt zich voor

Albert Jan Scholtalbers stelt zich voor

Wie ben je?
Albert-Jan Scholtalbers, 48 jaar uit Almere. Verloofd en al bijna zes jaar trotse vader van een prachtige dochter. Ik ben avontuurlijk ingesteld, houd van uitdagingen en tevreden klanten.

Werkt als 
Senior Support Engineer

Waar houd je je bij Frontline mee bezig? 
- 2de lijns werkzaamheden bij klanten 
- Vullen van de interne Wiki pagina met alle issues die lastig waren om op te lossen, zodat een volgend, soortgelijk issue sneller opgelost wordt
- Zorgen voor tevreden klanten 

De grootste uitdaging in mijn werk is
Meer kennis verkrijgen op gebied van SIP en rapportages/statistieken.

Ik ben trots op
- Het feit dat klanten naar mij vragen
- De realisatie van een ruim gevulde Wiki. Dit niet alleen meer door mij, ook in groeiende mate door collega’s
- Opzetten van procedures voor repeterende activiteiten om zo fouten te voorkomen en de kwaliteit van de werkzaamheden te vergroten. En dat deze ook steeds meer door collega’s gebruikt worden

Heb je nog een Gouden Tip?
Investeer je geld wat je over hebt in Bitcoins en HODL. Laat je niet verleiden tot verleidelijke winsten bij Alt coins. Dat laatste is meer vergelijkbaar met een casino.

Wat ik verder nog kwijt wil
Geniet van het leven, want dat duurt maar even. En gezond zijn is het grootste geschenk dat je maar kan krijgen.

Search

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wij gebruiken de gegevens die u op dit formulier verstrekt om u te informeren via onze e-mail nieuwsbrief. Hiermee brengen we u op de hoogte van evenementen en interessante nieuwsfeiten uit de branche.

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via marketing@frontline.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw privacy. Door op aanmelden te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

* verplicht veld