Alle nieuwsberichten

Welkom Maarten!

Welkom Maarten

Per 1 februari start Maarten van de Pavoordt bij ons als Business Consultant. Maarten is zeer ervaren in het werkveld van Omnichannel Contact Centers. Het is zijn drijfveer om bedrijven te helpen bij het bieden van een optimale klantbeleving die klanten verrast en ontzorgt.

Met meer dan 27 jaar ervaring in functies in sales, marketing, consultancy en business development heeft hij goed zicht op marktontwikkelingen en trends in de branche. Het is zijn passie om mijn collega's en klanten te ondersteunen bij het slimmer, beter en gemakkelijker maken van klantcontact.

Wij zijn erg blij met de komst van Maarten. Zijn ervaring en passie voor het vak passen goed bij ons bedrijf en het team. We wensen hem veel plezier in deze functie!

Search

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wij gebruiken de gegevens die u op dit formulier verstrekt om u te informeren via onze e-mail nieuwsbrief. Hiermee brengen we u op de hoogte van evenementen en interessante nieuwsfeiten uit de branche.

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via marketing@frontline.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw privacy. Door op aanmelden te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

* verplicht veld