Alle nieuwsberichten

Wij verwelkomen Kees Graveland als nieuwe collega

Welkom Kees Graveland1

Per 1 januari is Kees Graveland gestart als Engineer. Naast het tweede en derdelijns support op het Genesys portfolio, neemt hij ook het support en beheer voor het Verint portfolio op zich. Ook bij implementaties voor zowel bestaande als nieuwe klanten komt u hem tegen.

Kees brengt veel kennis mee en heeft een ruime werkervaring in de branche. Zo heeft hij hiervoor onder andere als Support engineer bij Verint gewerkt en als Application Engineer bij KPN. Hij is dan ook voor velen uit het werkveld een goede bekende.

Namens ons hele team wensen we hem veel plezier.

Search

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wij gebruiken de gegevens die u op dit formulier verstrekt om u te informeren via onze e-mail nieuwsbrief. Hiermee brengen we u op de hoogte van evenementen en interessante nieuwsfeiten uit de branche.

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via marketing@frontline.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw privacy. Door op aanmelden te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

* verplicht veld