Alle nieuwsberichten

Koos Konijn Foundation mede mogelijk gemaakt door Frontline

Koos konijn foundation Frontline

Vianen, 24 oktober 2017 – Frontline, expert op het gebied van innovatief klantcontact, werkt mee aan het fantastische initiatief bij haar klant Roompot Vakanties: de Koos Konijn Foundation. Gasten van de Koos Konijn Foundation kunnen voor informatie en vragen bellen naar het gratis telefoonnummer. Frontline hielp hen bij de juiste inrichting van het contact center.

Oprichting Foundation
Ruim een jaar geleden heeft Roompot Vakanties de Koos Konijn Foundation opgericht. Deze Foundation zet zich in om gezinnen die het zich op welke manier dan ook niet kunnen veroorloven om op vakantie te gaan, toch een vakantie aan te kunnen bieden.

Vakantiewoningen
Afgelopen jaar heeft de directie van Roompot de eerste Koos Konijn Foundation vakantiewoning ter beschikking gesteld aan de foundation. Deze vakantiewoning wordt 365 dagen per jaar ingezet voor dit goede doel. “Samen met alle bedrijven en relaties waarmee Roompot samenwerkt wordt dit door sponsoring mogelijk gemaakt. Op die manier kunnen zoveel mogelijk gezinnen genieten van een zorgeloze vakantie boordevol verrassingen en cadeautjes. We zijn dan ook erg trots te kunnen melden dat in het voorjaar van 2018 een tweede huis geopend. Iets wat dankzij alle sponsoren mogelijk is”, aldus Floortje Staps, Ambassadeur Koos Konijn Foundation.

"De oprichting van de Koos Konijn Foundation door onze klant Roompot Vakanties vinden wij een fantastisch initiatief en we steunen dit graag. Wij richten de software achter het telefoonnummer zo in dat de beleving van de gasten al begint bij dat eerste belletje naar het contact center", aldus Henk Ravensbergen, Service Coördinator bij Frontline.

 

Over de Koos Konijn Foundation
Samen genieten zonder zorgen, dat is waar de Koos Konijn Foundation voor staat. De foundation is in 2016 opgericht door Roompot Vakanties om gezinnen die het moeilijk hebben toch een leuke vakantie te bezorgen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie die zich op meerdere manieren inzet om het geluk van kinderen tussen de 0 en 12 jaar te vergroten.
Meer informatie en vakantieverhalen zijn te vinden op www.kooskonijnfoundation.nl.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Floortje Staps
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 0113-374163
Of bezoek de website: www.kooskonijnfoundation.nl

Search

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wij gebruiken de gegevens die u op dit formulier verstrekt om u te informeren via onze e-mail nieuwsbrief. Hiermee brengen we u op de hoogte van evenementen en interessante nieuwsfeiten uit de branche.

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via marketing@frontline.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw privacy. Door op aanmelden te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

* verplicht veld