Alle nieuwsberichten

Genesys ondersteunt Oracle Cloud Infrastructure voor PureEngage

Genesys ondersteunt Oracle Cloud Infrastructure

Naarden, 4 oktober 2017 – Genesys® (www.genesys.com), wereldwijd leider in omnichannel customer experience en contact center solutions, kondigt aan dat Genesys PureEngage nu beschikbaar is voor klanten met een Oracle Cloud Infrastructure. Bedrijven profiteren zo van de krachtige integratie van Genesys PureEngage met Oracle Customer Experience (CX), CRM en Analytics.

Gezamenlijke klanten krijgen één beeld van de customer lifecyle binnen alle afdelingen (marketing, sales, service) en ondersteuning voor vergaande integratie van telefonie en IT. De combinatie van de functionaliteit van PureEngage voor omnichannel customer management en samenwerking van medewerkers met de mogelijkheden van Oracle Cloud Infrastructure voor het toewijzen en schalen van cloud resources maakt dat organisaties kunnen kiezen voor het voor hen beste toepassingsmodel.

Testen op grote schaal
De certificeringsinstallatie omvat bijna 50 PureEngage-applicatiemodules draaiend op Oracle Cloud Infrastructure op een schaal van 25.000 agenten. De testen zijn uitgevoerd door Genesys Professional Services en Genesys Engineering and Quality Assurance, gebruikmakend van de faciliteiten en ondersteuning van Oracle.

De Genesys-oplossing, PureEngage, is een omnichannel customer engagement suite waarmee wereldwijd bedrijven superieure en concurrerende experiences leveren – met realtime, contextuele journeys, routering van wereldklasse en digitale transformatie op iedere schaal. PureEngage is beschikbaar onpremise en in de cloud en is uitgebreid aanpasbaar door middel van open API’s en webstandaarden. Voor meer informatie over PureEngage:http://www.genesys.com/platform/cloud/pureengage

De Oracle Cloud biedt complete Software-as-a-Service (SaaS)-applicaties voor ERP, HCM en CX plus het allerbeste database Platform-as-a-service (PaaS) en Infrastructure-as-a-Service (IaaS) vanuit datacenters in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië. Voor meer informatie over Oracle (NYSE:ORCL): oracle.com.

Over Genesys
Genesys® verzorgt wereldwijd 25 miljard geweldige klantervaringen per jaar. Dit succes komt door werknemers en klanten elke dag met elkaar te verbinden, op alle kanalen. Meer dan 10.000 bedrijven in ruim 100 landen vertrouwen op ons customer experience-platform voor uitstekende bedrijfsresultaten en het opbouwen van langdurige relaties. Dankzij de combinatie van de beste technologie en menselijk vernuft zijn onze oplossingen een afspiegeling van natuurlijke communicatie, en werken zoals u denkt. Onze marktleidende oplossingen stimuleren daadwerkelijke betrokkenheid en presteren optimaal op alle kanalen, zowel on-premise als in de cloud. Communicatie zoals die hoort te zijn: vloeiend, intuïtief en resultaatgericht.

Bron: www.persberichten.com

Search

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wij gebruiken de gegevens die u op dit formulier verstrekt om u te informeren via onze e-mail nieuwsbrief. Hiermee brengen we u op de hoogte van evenementen en interessante nieuwsfeiten uit de branche.

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via marketing@frontline.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw privacy. Door op aanmelden te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

* verplicht veld