Alle nieuwsberichten

Gate2020 trakteert op taart

Open Varen Taart Gate2020

Op Open Varen, het evenement voor de klantcontact branche dat plaatsvond op 22 juni, was er tijdens het ochtendprogramma een mooie prijs te winnen. Degene die de quizvragen goed beantwoordde, kon voor zijn of haar team een taart winnen.

Baukje Korsten won namens Cendris deze fantastische prijs en zij liet de taart bezorgen bij hun klant Hema. Maar liefst 80 personen hebben kunnen genieten van een heerlijk stuk slagroomtaart.
Namens de bedrijven achter Gate 2020, Frontline, Verint, Tracebuzz en Parley, nogmaals van harte gefeliciteerd en we hopen dat het jullie gesmaakt heeft!

Heeft u Open Varen 2018 al in uw agenda staan? Op 21 juni 2018 bent u weer van harte welkom!

Search

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wij gebruiken de gegevens die u op dit formulier verstrekt om u te informeren via onze e-mail nieuwsbrief. Hiermee brengen we u op de hoogte van evenementen en interessante nieuwsfeiten uit de branche.

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via marketing@frontline.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw privacy. Door op aanmelden te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

* verplicht veld