Alle nieuwsberichten

Maandnieuws november

november

Het Frontline nieuws van september. Met deze maand: Engage Europe 2016, Interactions Benelux, Tracebuzz taart en Multichannel Conference 2017.

 

groep icon orange

Wij waren erbij: Engage Europe 2016
Donderdag 10 november vond het jaarlijkse klantevenement van Verint plaats in het Evoluon in Eindhoven. Naast inspirerende verhalen van keynotes Jan Smets (bpost) en Paul Smit, vond er een World Café plaats en heeft onze klant a.s.r. gesproken over de manier waarop a.s.r. als organisatie werkt aan het verbeteren van klantcontact over alle kanalen. Lees hier het verslag van de dag.

chats icon orange8 december: Interactions Benelux 2016
In de Van Nelle fabriek in Rotterdam vindt op donderdag 8 december de jaarlijkse klantendag van Interactive Intelligence plaats. Het belooft weer een inspirerende dag te worden met, onder andere, keynotes van Christian Kromme, ondernemer op het gebied van disruptive innovation, en Hans Bouscholte, hij zeilde in 2 weken over de Atlantische Oceaan op een catamaran. Wilt u aanwezig zijn? Meld u dan snel aan.

taart orange

Taart ontvangen van Tracebuzz
Wij zijn enorm verrast door onze partner Tracebuzz. Zij feliciteren ons met het behalen van de Gazelle Award die wij op 15 november in ontvangst mochten nemen. Met een prachtige taart die bij ons op kantoor bezorgd werd, hebben wij met alle collega’s dit mooie resultaat gevierd. Namens ons allemaal: Tracebuzz, hartelijk bedankt!

bord icon orangeDeelname Multichannel Conference 2017
Wij zijn verheugd mee te kunnen delen dat wij volgend jaar deelnemen aan Multichannel Conference op 20 en 21 april. In DeFabrique in Utrecht vindt deze gratis toegankelijke tweedaagse conferentie plaats waar professionals op het vlak van marketing, e-commerce en klantcontact worden geïnformeerd over trends en ontwikkelingen in hun vakgebied. Uiteraard houden wij u via onze nieuwsbrief op de hoogte van het programma.

Search

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wij gebruiken de gegevens die u op dit formulier verstrekt om u te informeren via onze e-mail nieuwsbrief. Hiermee brengen we u op de hoogte van evenementen en interessante nieuwsfeiten uit de branche.

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via marketing@frontline.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw privacy. Door op aanmelden te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

* verplicht veld