Alle nieuwsberichten

Wij zijn FD Gazelle 2016!

FD gazellen Frontline
Ieder jaar reikt Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het hoofdcriterium is een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar. Tijdens een feestelijke prijsuitreiking in november mogen wij onze award in ontvangst nemen.


“Ik ben enorm trots op wat we in de afgelopen jaren hebben bewerkstelligd met ons bedrijf”, zegt Marcel Reuvers, Algemeen Directeur bij Frontline. “Deze award is een bevestiging dat we met ons bedrijf de goede keuzes maken en een gezonde groei doormaken. Ook voor ons gepassioneerde team is de award een groot compliment.

De prijsuitreiking van de FD Gazelle Awards wordt per regio uitgereikt. Wij zijn genomineerd voor de regio Oost en mogen onze award in ontvangst nemen op 15 november 2016 in de Deventer Schouwburg.

Search

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wij gebruiken de gegevens die u op dit formulier verstrekt om u te informeren via onze e-mail nieuwsbrief. Hiermee brengen we u op de hoogte van evenementen en interessante nieuwsfeiten uit de branche.

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via marketing@frontline.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw privacy. Door op aanmelden te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

* verplicht veld