Alle nieuwsberichten

Ontmoet Daan Roosegaarde tijdens Multichannel 2014

Boegbeeld voor innovatie te gast bij Interactive Intelligence

Amsterdam, 10 maart 2014 – Interactive Intelligence, leverancier van software en services ter verbetering van de klantervaring, doopt één van de theaters in de Jaarbeurs tijdens Multichannel voor 2 volle dagen om tot Interactive Intelligence Innovation Room.
Voor bezoekers die wie meer wil weten op het gebied van innovatieve klantcontactoplossingen, is dit dé kans om geïnspireerd te worden. Naast verschillende presentaties én demo’s over de laatste ontwikkelingen, trends en software oplossingen voor contact centers, geeft Interactive Intelligence bezoekers de unieke kans om live de keynote van ‘innovatie-icoon’ Daan Roosegaarde bij te wonen.

“Daan wordt gedreven vanuit de vraag hoe je kunst en IT kan inzetten om de wereld menselijker te maken. Hij denkt grenzeloos en sluit met zijn focus op Innovation en Experience naadloos aan bij de visie van Interactive Intelligence binnen de contactcenter wereld.” aldus Linda Hilberdink, Field Marketing Manager voor Interactive Intelligence in de Benelux.

De keynote ‘Innovation as a Dutch Experience’ zal live te volgen zijn op de eerste dag van Multichannel. Linda Hilberdink: “Daan komt éénmalig spreken tijdens Multichannel op 23 april, maar om ook de bezoekers op de tweede dag tegemoet te komen, zal zijn presentatie op groot scherm in de Innovation Room op 24 april opnieuw te zien zijn”.

Geïnteresseerden kunnen zich registreren voor de diverse contact center sessies en keynote van Daan Roosegaarde via www.multichannel2014.nl. Onder de bezoekers aan de Innovation Room zullen 10 door Daan Roosegaarde gesigneerde exemplaren van het boek ‘Interactive Landscapes’ worden verloot.

==

daan-roosegaarde hr 

About Daan Roosegaarde
Artist and innovator Daan Roosegaarde explores the dawn of a new nature that is evolving from technological innovations. With projects ranging from fashion to architecture, he creates smart and social designs that instinctively interact with people and landscape. With studio’s in Rotterdam and Shanghai, Roosegaarde and his team of engineers and designers create interactive designs such as Dune, Intimacy and Smart Highway. This connection, established between ideology and technology, results in what Roosegaarde calls 'techno-poetry'. Roosegaarde has won the TIM Award Most Innovative Leader, Charlotte Köhler Award, two Dutch Design Awards, the Media Architecture Award and China's Most Successful Design Award. He has been the focus of exhibitions at the Tate Modern, the National Museum in Tokyo, the Victoria and Albert Museum in London, and various public spaces in Europe and Asia. Daan Roosegaarde is also a frequent invited lecturer at international design conferences, and TV guest at VPRO’s Zomergasten, De Wereld Draait Door and BNR radio. www.studioroosegaarde.nl

Over Interactive Intelligence
Interactive Intelligence Group Inc. (Nasdaq: ININ) levert innovatieve software en services voor contact centers, unified communications en business process automation. De oplossingen zijn ontwikkeld om de customer experience te verbeteren en zijn zowel geschikt voor toepassing op de eigen locatie als via een hosted model. Het bedrijf is gestart in 1994, heeft wereldwijd meer dan 6000 klanten, waarvan ruim 200 in de Benelux en staat gepositioneerd in de top 500 van Global Software en Service leveranciers. Mashable plaatste in 2014 Interactive Intelligence op de tweede plek in de ‘List of Seven Best Tech Companies to Work for’. Interactive Intelligence heeft meer dan 1800 werknemers en een hoofdkantoor in Indianapolis, USA. Er zijn 24 internationale kantoren in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, het Midden Oosten, Afrika, Azië en Australië. De Benelux-kantoren zijn gevestigd in Amsterdam en Culemborg. www.inin.com/nl

Contacten
Linda Hilberdink, Field Marketing Manager EMEA, Interactive Intelligence, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., +31 6 21 68 37 73
Ingrid Wong, PR consultant, WongWorks, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., +31 6 14 76 75 39
Volg Interactive Intelligence
Twitter: @ININ_NL
YouTube: http://www.inin.com/YouTube

Search

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wij gebruiken de gegevens die u op dit formulier verstrekt om u te informeren via onze e-mail nieuwsbrief. Hiermee brengen we u op de hoogte van evenementen en interessante nieuwsfeiten uit de branche.

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via marketing@frontline.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw privacy. Door op aanmelden te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

* verplicht veld