Alle nieuwsberichten

Interaction Decisions gaat stap verder dan forecasting

Interactive Intelligence lanceert Interaction Decisions tijdens Multichannel 2014

Amsterdam, 9 april 2014 – Interactive Intelligence, leverancier van software en services ter verbetering van de klantervaring, lanceert tijdens Multichannel 2014 de module Interaction Decisions die op basis van bestaande WFM-software de stap maakt van forecasting naar echte business intelligence. De toegevoegde waarde ontstaat onder andere door slim gebruik te maken van historische informatie en bekende seizoensinvloeden. Hierdoor is het mogelijk om een nog betere balans te krijgen tussen kosten, opbrengsten en tevreden klanten.

Tijdens Multichannel 2014 presenteert Jennifer Dziekan, productspecialist van Interactive Intelligence, de mogelijkheden van Interaction Decisions. Na afloop is er ruim gelegenheid om van gedachten te wisselen met experts over de mogelijkheden Interaction Decisions voor de eigen organisatie.

Op de website van Interactive Intelligence zijn een korte video, een whitepaper en een brochure beschikbaar, allemaal in het Nederlands.

Multichannel 2014 vindt plaats op 23 en 24 april in de Jaarbeurs in Utrecht. Aanmelden voor presentaties is nog mogelijk. Selecteer in het programmaoverzicht de Interactive Intelligence Innovation Room voor informatieve en inspirerende sessies.

www.multichannel2014.nl

Search

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wij gebruiken de gegevens die u op dit formulier verstrekt om u te informeren via onze e-mail nieuwsbrief. Hiermee brengen we u op de hoogte van evenementen en interessante nieuwsfeiten uit de branche.

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via marketing@frontline.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw privacy. Door op aanmelden te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

* verplicht veld