StrongVikings 4 KiKa. Het goede doel en sportiviteit!

Strong Viking
Een goede gezondheid is mooi, maar zeker niet vanzelfsprekend! Op 16 september doet Olav Wilke, werkzaam bij Genesys, samen met enkele teamgenoten mee aan de Iron Viking 42.2km marathon tijdens de Strong Viking run in Roskilde, Denemarken. Het Doel: €10.000 voor KiKa

Met deze inspanning willen zij geld inzamelen voor KiKa (kinderen kankervrij). Het streven is om €10.000 bij elkaar te buffelen en de opbrengst komt voor 100% ten goede aan KiKa! KiKa betaalt onderzoeken naar kinderkanker om er zo voor te zorgen dat er nóg meer kinderen beter kunnen worden. Kika streeft ernaar alle kinderen met kanker te genezen en dat er geen nare bijwerkingen van medicijnen zijn.

De Iron Viking 
De Iron Viking is dé ultieme Obstacle Run uitdaging voor 2017. Over een afstand van 42 kilometer (marathon) gaat Olav en zijn team klimmen, zwemmen, springen, lopen, tijgeren en samenwerken om de 100+ obstakels te overwinnen! De Iron Viking wordt georganiseerd door Strong Viking organisatie. Wij wensen Olav en zijn team veel succes in alle voorbereidingen naar de Iron Viking 42,2 km Obstacle Run en ondersteunen hen uiteraard om hun doel te bereiken!

ISO27001

Wij werken iedere dag met vertrouwelijke gegevens. Wij zijn ISO 27001 gecertificeerd en zo weet u dat uw gegevens veilig zijn bij ons.