Alle nieuwsberichten

Genesys voor het negende jaar Leader in het Magic Quadrant for Contact Center Infrastructure, Worldwide

Gartner rapport
Naarden, 23 mei 2017 — Genesys (www.genesys.com), wereldleider in omnichannel customer experience (CX) en contact center oplossingen, is voor het negende achtereenvolgende jaar gepositioneerd als Leader in het Gartner 2017 Magic Quadrant for Contact Center Infrastructure, Worldwide1 en als verst gepositioneerd voor ‘completeness of vision’.

Voor de eerste keer heeft Genesys ook de hoogste totaalplaatsing voor de ‘ability to execute’. Het 2017 report over het Magic Quadrant for Contact Center Infrastructure, Worldwide, evalueert twaalf verschillende leveranciers van contact center infrastructuur op ‘completeness of vision’ en ‘ability to execute’. Gartner positioneert daarna de bedrijven in vier kwadranten: Visionaries, Niche Players, Challengers en Leaders. Gartner definieert Leaders als bedrijven die hun huidige visie goed uitvoeren en goed gepositioneerd zijn voor de toekomst.

“Wij geloven dat deze negende achtereenvolgende keer als Leader in het Magic Quadrant for Contact Center Infrastructure, Worldwide kan worden toegeschreven aan onze langetermijnstrategie en inzet voor de markt, de gepassioneerde focus op onze klanten en de investeringen in ons Customer Experience Platform,” aldus Merijn te Booij, chief marketing officer van Genesys. “Onze positie dit jaar als totaal-leider op beide assen van het kwadrant schrijven wij toe aan ons unieke vermogen om echt omnichannel
engagement te leveren. Inclusief omnichannel journey management en omnichannel context sharing, op het hele terrein van marketing, sales en services.”

DOWNLOAD een gratis exemplaar van het 2017 Magic Quadrant for Contact Center Infrastructure, Worldwide.

Search

Meld u aan voor onze nieuwsbrief