AGENDA

Engage on the Road Benelux

In één dag nieuwe inzichten krijgen in trends en ontwikkelingen op het gebied van customer en employee engagement? Kom naar Engage on the Road Benelux, dit jaar in 's-Hertogenbosch. Bekijk hier het programma en meld u aan.

Contact Center Congres België

Op 27 september 2017 vindt weer het Belgische Contact Center Congres plaats, het grootste branche congres van België. Dit jaar is het thema Human Intelligence. Bekijk hier het programma en meld u aan

Kennissessie

Wij delen graag onze kennis en nodigen je daarom van harte uit voor de kennissessie van 5 oktober om 13.30 uur bij ons op kantoor in Vianen. Bekijk het programma en meld je aan

Inspiratiesessie Gamification

Hoe kan je de elementen van goede games toepassen in bijvoorbeeld opleidingen, klantenbinding en
gedragsverandering van medewerkers? Kom op 10 oktober naar deze sessie van de PvKO. Lees hier meer

Innovation Serie

Tijdens de Innovation Series wordt ingegaan op een specifiek business onderwerp dat is gerelateerd aan klantcontact, maar los staat van de producten en diensten die wij leveren. Deze keer alles over spraaktechnologie.

KSF Jaarcongres

Dit congres is met ruim 400 bezoekers al jaren het grootste congres in de klantcontactbranche. De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van techniek, mensen en processen worden op 16 november besproken.
https://www.ksfjaarcongres.nl/

Social Service Congres

Hoe zowel mensen als technologie kunnen bijdragen aan goede digitale én persoonlijke customer service tijdens de gehele klantcyclus, hoor je tijdens het Social Service Congres op 30 november.

Klantendag Genesys

Ieder jaar organiseert Genesys | Interactive Intelligence samen met haar partners een evenement, voor alle klanten en partners in de Benelux. Binnenkort meer informatie.

CX18 in Nashville

Het jaarlijkse Customer Experience (CX) evenement van Genesys wordt in 2018 gehouden in Nashville. Binnenkort meer informatie.

Open Varen 2018

Ook in 2018 zijn wij weer aanwezig bij Open Varen. De volgende editie wordt gehouden op 21 juni 2018.
+31 88 - 2 680 780
welkom@frontline.nl
Lange Dreef 15a | 4131 NJ | Vianen